Varnar att läsa detta , innehåller mord ( columbine massakern )

Tja

har precis bläddrat igenom aftonbladet . Jag hittade en extra bilaga om en skolmassaker som ägde rum i USA för ett par år sen. Skit läskigagrejjer..
Det handlade typ om två killar som hatade allt och alla .. Dom planerade att döda så många dom kunde i deras egna skola..Dom köpte vapen,tillvärkade bomber och var ute i skogen för att öva o lära känna pistolerna..
Dom dödade 14 st och skadade ca.24 personer.. Dom skrattade och tjoade medans dom dödade sina vänner..
Att någon kan göra så mot sina vänner och dom man känner ! Så jävla äckligt... Jag var bara tvungen att skriva lite om det här ... Så himla sjukt..

Men iaf. Dom planerade att spränga hela matsalen med hjälp av två tids-inställda bomber. Dom lade ut två trunkar med bomber i och gick ut ur skolan för att vänta på smällen.. Och sen när de skulle ha smällt skulle ju människor rusa ut ur skolan och där skulle dessa två killar stå och peppra alla levande..
Tack och lov så gick något fel och bomberna smällde inte . Men det sket dom i och stormade skolan... De första som de dödade var några elever som satt ute i solen och åt lunch ..
Dom sprang upp till bibloteket efter ett tag och sköt massa där . Folk som gömde sig under bord och grät och var rädda.. En av killarna gick fram till ett bord kollade under det , och sa tittut och sköt en kvinnlig klasskompis rakt i ansiktet... Sen efter ca 1 timme när skolan var nätt och jämt tömd på folk förutom döda och skadade  tog dom upp sina pistoler . Ena sköt sig själv i tinningen andra i munnen...

Att det finns sånna sjuka människor i världen...Dock så var detta några år sedan men flera psykopater har tagigt efter dom här killarna och b.l.a kallat dom hjältar.
Men det finns absolut inget ärofullt med att döda sina klasskompisar och sedan ta självmord..

Du kan läsa mer om denna massaker även kallad Columbine Massakern här..
Ni som kanske inte tål att läsa om läskiga och ganska oroväckande saker borde nog inte läsa Wikipedias artikel om detta..

// Felli


Kommentarer

Skriv Nått Mysigt vettja!:

Whats your name dude?:
Remember Me?

Har du mail?: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0