tips

För några månader sen när jag fyllde år så fick jag en bok av mamma som heter Hunger Spelen.
Jag var grovt skepptiskt till boken men jag började läsa den några veckor senare , brist av andra böcker.
Och jag var fast !
Asså boken var helt fantastisk! Jag läste nog en hel natt oavbrutet bara för att jag inte ville lägga ifrån mig boken!

Det finns 13 städer/distrikt och distrikt 1 är huvudstaden och rikast medans distrikt 12 och 13 är fattigast och har det svårast.
Presidenten och regeringen har fixat en tävling där två personer från varje distrikt ( en kille och en tjej ) blir skickade till en arena där dom låses in och blir ställda inför svåra utmaningar. Hur man vinner spelet/tävlingen är att döda dom andra spelarna. De finns ingen mat eller något inne på arenan och dom tävlande svälter och blir jagade av vilda djur. Huvud personen (som är en ung flicka ) hennes lilla syster blirvald till att tävla i det här spelen men hon tar lilla systerns plats så att hon inte behöver dödas eller döda någon.

Boken är helt fantastiks och underbar och jag rekomenderar den starkt !
ps. de är kärlek i boken oxå ;)
pps. har boken hemma om någon vill låna den :)



Den andra delen i serien heter fatta eld och den har jag precis börjat läsa på och hittills är den AMAZING! :D


Bad Dreams

Tjoho!
Fick dra ut till landet idag pga. de fina vädret.
I morrn är de Eclipse premirär!! whoa! Det kommer bli grymt kul !
men jag måste få tag på Fanny eller någon som vet när filmen börjar och när och vart vi ska träffas :)
jag tror att den här filmen kommer bli en av dom bästa men jag hoppas att fyran kommer vara ännu bättre efter som det händer så mycket viktigt i den sista boken !♥



 Just nu spelar spanien mot Portugal. Spanien leder med 1-0 . vilket inte är mkt alls efter som dom borde leda med iaf 2 mål, aja vad kan man göra ? ( förutom att skrika och svära ) Det som är så grooooovt irreterande är att träaren alltid tar ut fernando torres efter ungefär 55 minuter.. vilket är så tråkigt efter som de är pga. honom jag kollar på matchen.
Självklart är de intressant att kolla på fotboll i största allmänhet men Torres gär hela grejjen såå mkt roligare:P

Aja nog om de (a) 
Linn har ju dragigt till Cypern igår vilket jag är grvt avis på ! :D vill så utomlands att bara slappa i solen vid havet med ett stort glas iskall cola i handen, med en citronklyffta i ofc !

Men jag och morsan sparar pengar för antagligen nästa år ska jag och mamma åka til Barbados !
bara biljetten för en person kostar runt 9000 kr. Plus att bo där kostar mycket mer, så allt som allt behöver vi runt 30.000 kr för hela resan. så det är lite sparande.. xD


Men man får väl bara vänta helt enkelt ! ;)

Nu ska jag umgås lie med familjen .. elr.. nja kanske ska läsa föresten ..:D
ska lägga upp lite faka om två böcker oxå ! yeeah böcker ;) hahaha

Puss och kram !


Temted to bite

yo, sov till klockan tre idag efter som jag var uppe sent inatt ( kolla inlägget under ) och läste.
har kollat igenom vilka människor som jag tycker passar in som olika karaktärer i house of night böckerna, och jag har hittar bästa Kalona ! måste nästan lägga in en bild på honom . Men Ben Barnes heter han och han är så snygg att man bah dregglar ( hihihi )

http://www.malestarz.com/uploads/photos/00058803fab2dadb2dffddab3dc9faa32.jpg THATS KALONA! elr vad tycker du Fanny? ;)

Gone in the wind brought back in flames

halloj!
har ju haft en blogg innan men den bah försvann! vette fan hur den försvann igentligen..
en dag skulle jag bara logga in men icke sanicke de gick inte.. så jag bestämde mig för att fixa en ny temporär blogg..:)
im so full of överaskningar !
dom som känner mig vet att jag är en boknarkoman. Jag funderar oxå seriöst på om man kan bli beroende av böcker.
för om jag inte har läst på ett tag blir jag på dåligt humör men när jag har läst i några timmar är man plötsligt på strålande humör.. xD vilket enligt mig inte låter så sunt.. :P men hellre att vara beroende av böcker än någon annan skit som tex. knark,ciggaretter och alcohol eller hur?

jag antar att dom flesta som bloggar gör de för att få uppmärksamhet av folk runt om kring än, men jag andvänder min blogg som en dagbok lixom.. ett bra sätt att få ut sina olika kännslor på, bla. irritation elr gladare kännslor som lycka och välmående.
Just nu är klockan runt halv 5 på morgonen och jag ligger på mage i sängen och skriver av bara den :) har precis läst ut bok 5 om Moroi beskyddaren Rose Hataway
jag har nyligen hittat en sida på nätet där man kan ladda ner typ alla böcker som finna helt gratis utan virus ( jag har inte tagigt imot något iaf ) och efter nedladdningen som bara tar någon halv minut så har man boken redo på skärmen och pang bom så är man upptagen i många timmar.
sidan heter föresten 4shared.com och den funkar helt otroligt bra för mig !

Men tillbaka till böckerna jag håller på och läser.
det kommer komma ut 6 böcker om Rose och den sista delen kommer ut i december ( yey -.- ) och jag har läst ut  del 5 nu och den slutade så abrupt mitt i allt spännande att jag inte kommer orka vänta 6 månader, 6 MÅNADER tills den sista delen kommer ut ! :O

Och samma sak med Zoey Redbird böckerna så har man läst alla böcker som har utkommit i serien ( including the english once ) och den 8 boken (som btw heter Awekend) kommer ut i JANUARI! jag upprepar JANUARI!! vilken är totaly INSANE ! 7 jävla månader måste man vänta på att författaren ska publicera sin bok som jag kommer läsa utpå mindre än 2 dagar! De kommer komma ut typ 10 mer böcker om Zoey vilket kommer ta ÅR att få ut och då är jag säkert runt 17 och jag kanske inte läser vampyr rellaterade böcker då.. vilket är synd efter som jag älskar mig "a big ol' bite of som vampire sweetness" *raawwr*

Jag har oxå kommit på att på den här bloggen vill jag skriva mer om böcker faktistk efter som om jag inte blir polis vill jag bli någon sorts av en författare. Men jag gillar att dela med mig av Boktips och få veta om bra anmärkningsvärda böcker.

Nu ska jag leta upp lite böcker som jag kan dela med mig och detta långa blogg inlägg
slutar nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0